EDITH:




Heitetääns tuohon vielä kuva rokkiklubin pihalta.

Semmonen hassu juttu kävi tuon Olde Hansan kanssa, että meikäläinen ei kahdesta käynnistä huolimatta syönyt siellä mitään. Ekalla kerralla, kun porukat lähti tuonne kokemaan keskiaikaa, minä olin juuri syönyt pizzaa hotellin aulabaarissa. Se on mielestäni aina paras tapa tutustua paikallisiin ruokakulttuureihin.
No, toisena päivänä olin ihan tosissaan menossa tutustumaan paikallisiin ruokakulttuureihin ja tilasin hianot safkat eteeni, niin tarjaoilija olikin suorittanut hypnoottisen eleen, ja minun ja Jukkakaverin tilaukset olivatkin härmistyneet väärään ulottuvuuteen, eikä mitään ruokaa tullut ennen poistumistyylistä ajankohtaa. Laivalle piti lähteä. Onneksi olin kuitenkin tilannut kolpakon punaviiniä ja juonut aamiaiseksi muutaman tuopin, niin mieliala oli varsin hilpeä.
Sepä olikin sitten tosi hilpeä. Lapset: muistakaa syödä dokaamisen lomassa, se on kivempaa niin.

Taaskaan en jaksa enempää. Jatkan joskus toiste. Silloin pääosassa on Aningas Kulkoholi.
Terveisin:
Assi Kalma
Yyh. Ei tartte ees sinne asti mennä saadakseen kahden päivän hirviökankkusen...
ReplyDelete